za mało ich dałeś nie ma czego oglądać jest parę ładnych z chrztu wartych wrzucenia na stronkę a tu nie ma żadnego z nich.... czy kilka innych....
ale nie które mogłeś sobie odpuścić .... no ale nowe "cosiestało" jest the best a drowy tak się pisze a nie droły ale co tam i trzeba tam wprowadzić kilka poprawek co do podpisów
Trochę mało tych zdieć ale zawsze to coś najchętniej obejżał bym wszystkie zdiecia z obozu
Maryśka napisał:
Każdy by chciał obejrzeć wszystkie Svarogmirze ale trzeba poczekać albo wiedzieć do kogo się zgłosić
i mieć układy
Albo miec koogs kto te uklady ma Moim zdaniem te najwazniejsze sa ( np. zdjecie turka w "motylkowym" makijażu ).
Ja wiem czy senne dziewczyny to takie mocne zawsze się takie zdięcia robiło gdy ktoś spał ale cóż jak widać świat się zmienia
Niewiem co jest z tą sesją z małym ale mam nadzieję że niema ona nic wspólnego z sesjami do pewnego bardzo popularnego na całym świecie magazynu dla panów... a tak swoją drogą ja chcę wszystkie zdiecia z wampiraiady i Stiven nawet nieważ się ich usówać