Niechce mi się wieżyć że nasza strona była robion przez tyle czasu i przez tylu ludzi. Bo co by tu dużo gadać jest paskudna i niewygląda jakby ją robiły AŻ 4 osoby. Bez obrazy ale spieprzyliście sprawe mogliście sie bardziej postarać i to chyba stwierdzi każdy
Svarogmir napisał:
Niechce mi się wieżyć że nasza strona była robion przez tyle czasu i przez tylu ludzi. Bo co by tu dużo gadać jest paskudna i niewygląda jakby ją robiły AŻ 4 osoby. Bez obrazy ale spieprzyliście sprawe mogliście sie bardziej postarać i to chyba stwierdzi każdy
coz...masz racje. w zasadzie to te informacje ktore sa na stronie to to co dopisalem zanim ja wpuscilem na serwer. A Marek, Zbyszek i Grzesiek wysłali mi jedynie szablon... (z gzeczności ich nie usunąłem)
Nie zamierzam sie obrazac, ale jeli uwazasz, ze potrfisz to zrobic lepiej, to prosze bardzo. poki co nie ma co podpiac jako stronke druzyny, wiec masz szanse sie wykazac
pozatym gratuluje pierwszej nie mojej wypowiedzi:) i witam na forum:)
narazie niemam jak i kiesy sie za niąia wziąśc ale może kiedyś...
Młodzieniaszek
Stronka jak stronka wazne ze wkoncu powstala a ze do ..... jest to juz wina tworcy ktory sie nieprzylozyl hallo alles Lude
Młodzieniaszek
dobra, dobra sam byś lepiej nie zrobil...!! ;p Ważne, ze działa i bedzie sie stopniowo powiększać! ku wyjaśnieniu. Szablon zrobiłem ja, ożywił go stiven, a osoby wymienione w autorach beda sie po prostu nią zajmowały
(róznymi działami) Elo Elo :>
Młodzieniaszek
ze stronką nie ejst tak źle ... w końcu dobrze, że wogóle powstała i jest ktoś kto się nią wogóle zajmuje i interesuje .. nic dziwnego, że szata graficzna i inne detale są takie a nie inne ... w końcu to początki. Ja z chęcią mogę pomóc w doskonaleniu stronki tylko zaproponować
w końcu znam się na tym - 6 z infy
kobiecy_nick napisał:
Ja z chęcią mogę pomóc w doskonaleniu stronki
tylko zaproponować
w końcu znam się na tym - 6 z infy
![]()
![]()
Droga kobietko, propozycja już padła. trwa konkurs na stronke 144 HDS i IHDS i 76HDS, nic tylko brac sie do roboty:)
wiadomosc dla wszystkich narzekaczy
link z tym co mi marek wyslal ze strona gotowa...
HSS "NYSA"-Stara
jeszcze jakies uwagi?
stronka się rozwija i widać postępy ale nie wymagajmy cudów aby była świetna otrzeba czasu ale nikt nie ma go teraz w roku szkolnym w nadmiarze. Raczej sa zajęci i mają wile zajęc poza szkolnych... :rolleyes
Cóż, stronka fajna graficznie. Odsyłam jednak na www.zhp.pl czy też na stronę Chorągwi gdzie powinniście znaleźć minima stron harcerskich. Dodatkowo, pragnę zauważyć, że zgłoszenie strony w Hufcu Wrocław Fabryczna powinno dać wam możliwość uzyskania serweru i domeny .zhp.pl
Geleria - strasznie rozjeżdża stronę - proponuję pomniejszyć ilość zdjęć w wierszu
Śpiewnik - co do praw autorskich proponuje dopisać "Teksty zamieszczone w celach edukacyjnych etc. " i problem z głowy
Wykorzystanie znaków ZHP - krzyż harcerski powinien być nie byle jaki. Wzory krzyży, dopuszczonych przez Zespół ds Internetu Kwatery Głównej ZHP powinien być na stronie Chorągwi.
Dodatkowo powinna się znaleźć ZHPowska lilijka (logo) - jako odnośnik do www.zhp.pl
Na chwilę obecną chyba wszystko. A fotka Skorpiona licha jakaś
Pozdrawiam,
Czuwaj!
sam. Paulina "Wrocław" Rutecka vel. Żółta (już niedługo pwd )
drużynowa 13 Drużyny Harcerskiej "Morro"
Administrator sieci Hufca ZHP Ziemi Myszkowskiej
Członek Zespołu ds. Internetu Chorągwi Śląskiej (vel. Administrator Hufcowy )