Prosiliście, prosiliście i macie!
Na naszej stronce jest juz nowa szata graficzna!
Jeszcze co prawba w wersji testowej, próbnej beta, ale jest.
Jest bardziej "moro", ale nie zrobie plam jakotakich bo sie wtedy robi wielki kleks i nic nie widać, a to nie o to chodzi.
animacji jeszcze nie ma, ale mysle nad tym
zrobiło sie bardzo nieczytelnie..... te zielone liście są za bardzo oczoj..ne (za przeproszeniem) ale zmiany popieram, choć może to nie ten kierunek
Mam trochę czasu, a raczej chęci, żeby nasz strona internetowa była bardziej o nas.
Propozycja jest taka, żeby każdy Harcerz miał swoją podstronkę na której bedzie napisane w jakiej jest drużynie, zastępie, co go interesuje, czym sie zajmuje na co dzień i jak się zaczeła jego harcerska przygoda.
przykład jest już na ftp - www.hss-nysa.yoyo.pl/Wladze/SS.html
Żeby nie było, że sobie wymyślam proponuję: wyślijcie mi maila w którym opiszecie sie wg wzoru (mniej więcej) i ok 2 zdjęć(może być więcej ale bez szaleństw)
Propozycja jest też dla osób które już nie są aktywne w szczepie - opiszcie sie, napiszcie co teraz robicie, przecież i dla was starczy miejsca
Piszcie czy wam sie pomysł podoba
mi sie ten pomysł podoba jest taki ZjeBiaszCZy
;p;p
Aniu nie wiem czy zauważyłaś ale powyżej jest link, pod którym jest stronka o mnie. możesz napisać coś podobnego, albo innego, byle sensownie. Nie musisz pisać że mnie uwielbiasz (ale jak chcesz to nie ma sprawy , ale raczej napisz coś o sobie
Nie musi być dużo, bo zaczniecie lać wode a nie o to chodzi
PS Już są wasze zbiórkowe pomysły http://www.hss-nysa.yoyo.pl/IHDS/home.html
Ostatnio edytowany przez Stiven (2007-10-26 22:11:40)
nie działa wchodz mi tylko strona główna a jak klikam na poszczególnych harcerzy to juz nei dziala ( a swoja droga dziwne ze jestem na liscie harcerzy druzyny skoro wcale do tej druzyny nie naleze tak naprawde i z obiektywnego punktu widzenia...)
poszczególni harcerze będą działać jak się opiszą, a jak nie to prosze czekać
Poza tym Aniu nie mogłem napisać tego co napisałaś na zbiórce, bo to ma zbyt osobisty charakter.
Do wszystkich:
NIE CHODZI TYLKO O TO ILE JUŻ DOKONALIŚCIE W HARCERSTWIE!!! To ważne, ale napiszecie też coś o sobie, np.: gdzie sie uczycie/pracujecie, co was interesuje, jakiej słuchacie muzyki i ogólnie co wam do głowy wpadnie.
Stronka IHDS została nieco poprawiona, zglaszajcie błędy:)